Nieuws

Een erg leuke Harley: de Street Bob Special Edition

Het is altijd even stevig inhangen om niet door Harleys soepel ronkende PR praat overspoeld te worden. Maar gelijk hebben ze: Ze zijn altijd erg trots op hun rijdende legendes. En motorrijden is emotie. Dus de reclame afdeling mag uit zijn bol gaan.

En erg leuke Harley dus,  de Street Bob Special Edition. Alleen zijn we benieuwd naar het Badlander-tweepersoonszadel dat je de pure essentie van achterop rijden laat beleven. Dat klinkt heel anders dan “auw!”

Neem de pure essentie van een Big Twin Street Bob en verrijk die met diverse, opvallende features voor nog meer power en stijl. Tel daarbij de eindeloze mogelijkheden tot customizen op en je bent al een eind op weg richting de nieuwe Street Bob Special Edition. Voorzien van een 1690 cc-motorblok, 5-spaaks wielen en de unieke tweekleurige lakafwerking met spetterende graphics, steel je met deze bike werkelijk de show. Ook als je geen rijbewijs hebt, beleef je de thrill van Harley-rijden op deze Street Bob Special Edition: het populaire Badlander-tweepersoonszadel laat je de pure essentie van achterop rijden beleven. En houd je van stijlvol cruisen? De Fat Bob-brandstoftank, volledig zwarte power supply en de aluminium wielen – afgewerkt in het zwart met highlights – zorgen ervoor dat je op elke gewenste bestemming stijlvol aankomt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws