Nieuws

Een eigen GS voor de kleinste

Nog even en Sinterklaas is weer in het land. Nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de kleine? Deze GS op drie wielen en met elektrische aandrijving is misschien een idee.

Ja, het klinkt bijna innovatief: ‘BMW GS met elektrische aandrijving’. Of ‘BMW GS nu voor motorrijders kleiner dan 1.60 meter’. Onder een meter zelfs! Motorrijden vanaf drie jaar!

Gekkigheid natuurlijk, deze elektrische GS is kinderspeelgoed en wel voor kinderen vanaf drie jaar tot maximaal 35 kilo. Een kleine 6-volt-accu zorgt voor de aandrijving en een top van ongeveer 5 km/uur. Een volle accu is goed voor een uurtje of twee stuurplezier en moet dan weer 12 uur worden opgeladen. Er zit zelfs een werkende led-koplamp op, dus de kleine is ook nog eens prima zichtbaar. Het gashendel werkt licht en voeten staan op brede treeplanken.

Deze mini-GS weegt 11,1 kilo, is 104,1 centimeter lang, 58 centimeter breed en 69,5 centimeter hoog. De 6-volt-uitvoering kost ongeveer 210 euro, de 12V-versie 240 euro. Bestellen kun je hem bij Amazon.    

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws