Nieuws

Een deeltijdmotor….

Dat is natuurlijk een uitbreiding van de begrippen deeltijd zomerhuis, deeltijdjacht, deeltijdarbeid en de deeltijd relaties.

Bij Motoport Zelhem zijn ze dus op het idee van de deeltijdmotor gekomen. Feitelijk is dat een heel listige insteek voor mensen voor wie de motor een speeltje is. Je ‘deelt’ de motor met vier anderen en dat vereist natuurlijk keiharde afspraken over het gebruik op de eerste mooie lentedag.

Bovendien gaat de opzet uit van een looptijd van een jaar bij een kilometrage van 2500 per jaar per deeltijdrijder. 2500 Kilometer per jaar. Niet per maand of per week.

En voor de bikkels die het helemaal top vinden om naar het winterse Elefantentreffen te gaan is het idee ook een ‘no go’. Je moet je 2.500 km buiten het sneeuwseizoen opmaken.

Als zo’n deeltijd constructie je wat lijkt kan je het best even Zelhem contacten. Het hele verhaal is doordacht en gedetailleerd. En misschien past het in de plannen van jou en drie goede bekenden…

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.