Nieuws

Een bedrijf met alléén maar motoraccu’s

Met Motorstroom.nl heeft Nederland eindelijk een gespecialiseerd bedrijf voor het meest cruciale onderdeel van elke motorfiets: de accu. Door de specialisatie van Motorstroom hebben ze accu’s voor 95% van alle motoren op voorraad, die dan op werkdagen binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

Zonder accu kan je motor niet starten. Zonder starten kan je niet motorrijden. Het klinkt simpel en dat is het ook. Motorstroom.nl zorgt voor een simpele oplossing van een simpele probleem. Accu stuk? Ga naar de site, vul het merk, het model en het bouwjaar van je motor in en de site rekent uit welke accu’s geschikt zijn voor jouw motor. Kom je er niet uit dan kun je ze ook nog even bellen of mailen.

Binnen 24 uur heb je een nieuwe accu in huis. Nog meer haast? In Waalwijk is een afhaal balie waar ook accu’s afgehaald kunnen worden. Daarnaast zorgt de Motorstroom.nl laagste prijsgarantie ervoor dat je nooit teveel betaalt en garanderen ze een perfect leverproces met een geen-gezeur garantie. Het is fijn om te weten dat je met een accu van Motorstroom.nl weer jaren vooruit kunt. Met kwaliteitsmerken als Exide, Yuasa en BSB Battery, zorgt Motorstroom.nl dat er meer dan voldoende keus is.

www.motorstroom.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Triumph Daytona 660

Eerste test Triumph Daytona 660

14 april, 2024

Ook Triumph wil een graantje meepikken in het groeiende segment van betaalbare sportieve motorfietsen. Waar de ...

Overig nieuws