Nieuws

Een aanbieding van Kawa!

Prijsverlaging en “Sport Editions” voor de Kawasaki ER-6n en ER-6f

De Kawasaki ER-6n en ER-6f behoren tot de bestverkochte motoren in Europa. Om de positie van Kawasaki in dit segment verder te versterken worden de ER-6n en ER-6f per direct in prijs verlaagd. De consumentenprijs voor de 2014 ER-6n ABS wordt € 7.490,- (was € 8.098,-) en de 2014 ER-6f ABS ‘Sports Touring’ versie met volle kuip wordt nu verkocht voor € 7.990,- (was € 8.498,-).

Kawasaki ER-6n – Looks en Power
Kawasaki’s 650cc parallel-twin is een van de populairste motoren in Europa. Zo werden er in Frankrijk alleen al meer dan 4000 eenheden verkocht in 2013! De unieke combinatie van Avant-garde styling, een uiterst modern en responsief motorblok en perfecte rijeigenschappen staan aan de basis van dit verkoopsucces.

Meer vermogen en een hoger koppel – Class-leading Performance
Voor 2014 introduceert Kawasaki de nieuwe ER-6n Sports Edition. De ER-6n wordt hierbij voorzien van een accesoirepakket bestaande uit een full-system Acrapovic sportuitlaat en een kleine kentekenplaathouder. Samen goed voor een gewichtsreductie van maar liefst 5 kg, een vermogenswinst van 5,2 pk én 4,4 Nm extra koppel.

Het ‘Full System’Akrapovic systeem zorgt naast de toename van vermogen en koppel voor een  ‘diepe sound van de ‘sportieve tweecilinder. De aluminium kentekenplaathouder geeft de achterkant van de ER-6n de aandacht die het verdient. De slanke vormen komen nog beter tot hun recht en benadrukken de stoere looks van de motorfiets.

De ER-6n Sports Edition is de motor met het hoogste vermogen en meeste koppel in zijn klasse!
Het Sports Edition pakket is per direct verkrijgbaar voor slechts € 690,-

Kawasaki ER-6f Sports Edition
Naast de naked ER-6n heeft Kawasaki nog een belangrijke troef in het middensegment, de ER-6f. De ER-6f is de ‘Sports Touring’ variant van de ER-6n en voorzien van een volle kuip.

Ook voor de ER-6f introduceert Kawasaki een Sports Edition met dezelfde voordelen als het naakte zustermodel; een gewichtsreductie van maar liefst 5 kg, een vermogenswinst van 5,2 pk én 4,4 Nm extra koppel.

Om de sportieve capaciteiten van de ER-6f te benadrukken wijst Kawasaki op de inzet van getunede ER-6f motoren met een vermogen van maar liefst meer dan 100pk in de populaire ‘Lightweight’ klasse tijdens de beruchte ‘Isle of Man TT’ races. Ondanks de deelname van vele merken wint kawasaki al jaren deze races met de ER-6f. Op de TT paddock is het algemeen bekend dat je deze zware races onmogelijk kunt winnen zonder een snelle en oerbetrouwbare Kawasaki ER-6f.

De ER-6n en ER-6f Sports Editions staan nu bij de officiële Kawasaki dealer klaar voor een proefrit.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws