Nieuws

E-mobility concepten van Husqvarna

Husqvarna laat op de komende IAA Mobility, die van 6 tot en met 12 september plaatsvindt in het Duitse München, een aantal e-mobility prototypes zien, waaronder de E-Pilen Concept.

Naast dit prototype met de contouren van de Vitpilen zijn in München ook de Vektorr Concept en de Bltz Concept te zien. De E-Pilen heeft een vermogen van 8 kW (11 pk) en een bereik van zo’n 100 kilometer. Door het gebruik van een verwisselbaar accupakket lijkt dit op voorhand al een ideaal alternatief voor gebruik in stadsverkeer.

De Vektrorr Concept is de eerste elektrische scooter van Husqvarna en is met zijn compacte afmetingen en praktische details vooral gericht op de stadsforens. Deze scooter heeft een topsnelheid van 45 km/uur en een actieradius van pakweg 95 kilometer. De Bltz, een elektrische step, zal weer een heel andere, jeugdige doelgroep aanspreken. Of en wanneer een en ander ook daadwerkelijk in productie gaat, is nog even koffiedik kijken.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.