Nieuws

Duurdere Ducs

Waar de Japanse merken het afgelopen jaar wat tikken hebben gehad, daar hebben de Europese merken het op de Nederlandse markt waar de nieuwverkopen over de hele linie net zo kwakkelen als deze winter doet niet slecht gedaan.

Dat zal ook de reden zijn waarom Ducati – in tegenstelling tot Suzuki – zijn prijzen niet verlaagd, maar gewoon verhoogt. Alles in het nette. Dat wel maar toch. Het is een blijk van vertrouwen in eigen kunnen.

Laten we er met zijn allen het beste van hopen in 2012!

Bij Ducati  blijkt dat de prijzen van de meeste modellen dus in prijs stijgen, veel modellen worden  100 tot 300 euro duurder. Opvallend is dat de 1198 van de prijslijst is afgevoerd en is vervangen door de 1190 Panigale.

De 848 blijft nog wel te koop. De prijzen van de nieuwe superbike variëren van € 21.490 voor de standaardversie tot een juichende € 32.290 voor de Tricolore.

Die Tricolore is hiermee de duurste machine op de prijslijst, gevolgd door de Diavel AMG van € 28.790. De goedkoopste Ducati is de Monster 696 van € 8.790, deze instapprijs bleef ongewijzigd. De standaardversie van de Streetfighter en de Multistrada 1200 zonder ABS zijn van de prijslijst verwijderd.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.