Nieuws

Duits-Nederlandse samenwerking

De Duitse accessoiresspecialist Wunderlich en het Nederlandse TracTive Suspension uit Cuijk hebben de handen ineen geslagen, hetgeen heeft geresulteerd in een complete nieuwe lijn veringcomponenten onder de noemer Wunderlich Suspension – powered by TracTive.

De lijn omvat een hele serie schokdempers en voorvorkcartridges met elk een specifiek inzetprofiel, te weten Sport, Tour, Adventure en Explorer. Daarbij is er de keuze tussen conventionele, manueel instelbare veringcomponenten en een elektronisch geregelde variant. Die laatste beschikken allemaal over de door TracTive gepatenteerde DDA technologie (Dynamic Damping Adjustment), dat zich kenmerkt door een breder stelbereik en snellere dempingaanpassing in vergelijking met de standaardvering.

Wunderlich levert de nieuwe vering bovendien volledig op maat, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het gewicht van de rijder en het eventueel meenemen van een passagier of bagage, maar ook de rijstijl voorkeur, sportief of toer. De Wunderlich Suspension – powered by TracTive componenten zijn inmiddels beschikbaar voor een zeer breed pallet aan merken en types. Kijk op www.wunderlich.de voor alle mogelijkheden en prijzen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws