Nieuws

Duell nieuwe partner Lentink Sports Racing in 2021

Lentink Sports Racing en Duell Bike-Center slaan de handen ineen voor het nieuwe raceseizoen. Het bedrijf  is distributeur van accessoires en onderdelen voor motorfietsen, ATV en snowmobiles en importeur van verschillende merken motorkleding, helmen en accessoires.

Vorig jaar debuteerde Lentink Sports Racing als raceteam en wist meteen de eerste wedstrijd in het IDM te winnen, en daarnaast ook als eerste en tweede te eindigen het Nederlandse Supersport 600 kampioenschap. Met de komst van Duell Bike-Center hoopt het team verder te groeien op- en naast de baan. Samen met de 19-jarige Jeroen Hilster en 17-jarige Colin Velthuizen rijden ze dit jaar in de IDM Supersport 600 klasse met een Yamaha R6.

Tristan Lentink, teammanager Lentink Sports Racing: “Ik ben ontzettend trots dat Duell Bike-Center vanaf dit seizoen als parnter is aangesloten bij het team. Vanaf het eerste gesprek met Roy Beumer was ik overtuigd van de kunde en kennis van Duell Bike-Center. Na een aantal gesprekken hebben we samen een mooi vruchtbaar plan voor de toekomst uitgewerkt. Dit is pas het tweede jaar van Lentink Sports Racing en dat we nu al gerenommeerd bedrijf als Duell Bike-Center zich bij ons aansluit, geeft in mijn ogen aan dat we op de juiste weg zitten als team.”

Het logo van Duell zal vanaf het seizoen 2021 te zien zijn op de motoren en de kleding van de coureurs. Updates over het team zijn te zien via de facebookpagina van Lentink Sports Racing

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws