Nieuws

Ducati Zaltbommel door Ducati uitgeroepen tot ‘Best Dealer West Europe’

Ducati Zaltbommel is tijdens een mondiale Ducati dealermeeting uitgeroepen tot ‘Best Dealer West Europe’ en ‘Best Dealer Online 2022’, een knappe prestatie!

West-Europa is traditioneel een van de belangrijkste markten voor Ducati, met een fijnmazig netwerk van dealerorganisaties van Spanje tot Noorwegen is Ducati Zaltbommel er in geslaagd om, middels groei in omzet, verkoop, klanttevredenheid én marktaandeel, de beste cijfers te noteren van alle West-Europese Ducati-dealers. Daarnaast won het ook de mondiale titel ‘Best Dealer Online 2022’ en kreeg het lovende woorden van Claudio Domenicali, de grote baas van Ducati:

“Wat Ronald van Vliet en zijn crew hebben neergezet in Nederland is zeer speciaal, niet alleen vertegenwoordigen ze een gepassioneerd dealerschap met een sterke verkooporganisatie en goed klantencontact, ze hebben de fysieke winkel naar een hoger plan getild met een zeer actief online platform. Zowel via de website als op originele en actieve wijze via de social media kanalen. Door zowel de fysieke winkel als de digitale omgeving met dezelfde overtuiging en creativiteit de benaderen, heeft Ducati Zaltbommel op unieke wijze haar klantcontact geoptimaliseerd. Daarin vertolken ze een voortrekkersrol, mondiaal, en dat is iets wat we vanuit Bologna op deze manier graag belonen.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws