Nieuws

Ducati presenteert Scrambler 1100 Pro en Sport Pro

Met de 1100 Pro en 1100 Sport Pro lanceert Ducati twee nieuwe Scrambler-modellen. Highlights? Uiteraard de 1.079 cc V-twin met zijn stevige koppel, een stalen benzinetank met 15 liter inhoud en een lekker comfortabel zadel en niet te vergeten, een geweldig design.

De Ducati Scrambler 1100 PRO onderscheidt zich door zijn nieuwe tweekleurige “Ocean Drive” kleurstelling, gecombineerd met een stalen vakwerkframe en een aluminium subframe, beide zwart. De aluminium afdekkappen zijn ook zwart. Een nieuwe dubbele uitlaat aan de rechterzijde en een laaghangende nummerplaathouder zorgen voor een opvallende styling aan de achterzijde en geven de motorfiets samen met de nieuwe kleurstelling een compacte uitstraling. Een ander kenmerk is de omlijste koplamp; geïnspireerd op de beschermende tape dat in de jaren ’70 werd gebruikt, is in de koplamp een zwarte metalen “X” verwerkt: een detail dat de motorfiets direct herkenbaar maakt.

De Ducati Scrambler 1100 Sport PRO is de meest robuuste versie in de Scrambler familie. Hij beschikt over alle stylingdetails van de PRO, maar ook over een unieke uitrusting met Öhlins vering, een laag stuur en Café Racer spiegels. De 1100 Sport PRO heeft ook een matzwarte kleurstelling, aangevuld met zijpanelen met een gelakt 1100 logo.

De nieuwe Scramblers hebben verder Ducati Traction Control (DTC), speciaal afgesteld voor deze modellen, bochten-ABS en drie rijmodi (Active, Journey en City).

Ducati Scrambler 1100 PRO en Sport PRO zullen vanaf eind maart 2020 beschikbaar zijn. De introductie zal plaatsvinden tijdens de Open House op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart bij de officiële Ducati dealers in Nederland. In België vindt de introductie plaats bij de officiële Ducati dealers tijdens het Opendeur weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.