Nieuws

Ducati Legacy digitale verzamelobjecten te koop

Voor Ducatisti wereldwijd is weer er een nieuwe kans om in het bezit te komen van een stukje  Ducati-passie. De digitale verzamelobjecten van de ‘Ducati Legacy’-serie zijn namelijk beschikbaar op web3.ducati.com.

‘Ducati Legacy’ is de naam van de tweede reeks digitale Ducati-verzamelobjecten, die deel uitmaken van het programma dat de motorfietsenfabrikant uit Bologna presenteert in samenwerking met Web3Pro en XRP Ledger. ‘Ducati Legacy’ is het vervolg op de eerste ‘Ducati Ignition’ en biedt een nog boeiender manier van verzamelen voor fans van de Web3 community. De serie bestaat in feite uit 11 originele illustraties met Ducati’s meest historisch belangrijke motoren, geïnspireerd op iconische kunststromingen van de afgelopen 100 jaar.

In dit project worden Ducati-motoren authentieke collector’s items en het is natuurlijk geen toeval dat ze beschikbaar zijn in beperkte oplage van in totaal slechts 5.000 stuks wereldwijd. Elke liefhebber kan maximaal 20 digitale verzamelobjecten kopen voor de prijs van $100 per stuk. De einddatum van dit deel van de campagne is vastgesteld op vrijdag 29 september om 23:59 uur CEST.

Het spannendste aan deze tweede drop is dat het een ‘Mystery Mint’ is, wat betekent dat je niet meteen zult ontdekken van welke digitale collectibles je eigenaar bent geworden, maar pas later (3 oktober om 16.00 uur CEST), op hetzelfde moment als alle andere leden van de community. De 11 motoren zullen verschillende zeldzaamheden hebben, gebaseerd op hun betekenis in de Ducati-historie, en gebruikers zullen een willekeurig verzamelobject uit de collectie ontvangen. Het verzamelen van de hele ‘Ducati Legacy’ serie is dus een uitdaging voor echte Ducatisti.

Voor degenen die er zeker van willen zijn dat ze alle ‘Ducati Legacy’ motoren verzamelen, zijn de ‘Titanium Collector Sets’ in beperkte oplage beschikbaar, waardoor ze direct in het bezit komen van alle 11 digitale verzamelobjecten en een aantal speciale voordelen ontvangen om deze reis in de digitale wereld van Borgo Panigale voort te zetten.

Om de digitale objecten uit de ‘Ducati Legacy’-serie te kunnen verzamelen en alle nieuwe functies van het project te ontdekken, moet je een geregistreerde account hebben op de web3.ducati.com website.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws