Nieuws

Ducati Clubraces

Van 11 tot en met 13 mei staat het TT Circuit van Assen wederom te trillen op zijn grondvesten. Op deze drie dagen staan de internationale Ducati Club Races op het programma welke jaarlijks voor volle startvelden en veel spektakel zorgen.

Het deelnemersveld is elk jaar zeer divers. Van classics en de Supermono’s tot de supermoderne motorfietsen.

Van Spanjaarden en Italianen tot en met Zweden en Noren. Uit heel Europa stromen de deelnemers naar de Drentse Heide om daar drie dagenlang in een uitermate gezellige sfeer met elkaar de competitie aan te gaan. Naast Ducati´s kunt u genieten van BMW´s, KTM´s en veel eigen bouw motorfietsen. Op vrijdag vindt de vrije training plaats. Op zaterdag gevolgd door de kwalificatie trainingen en op zondag is de race dag.
Dit jaar zal er een bijzondere gast aanwezig zijn op de Ducati Club Races. Meervoudig World Super Bike Kampioen Carl Fogarty zal de gehele zondag aanwezig zijn en zich mengen tussen het publiek. Het open paddock geeft het publiek de kans om de rijders en de motoren van dichtbij mee te maken.

Het programma begint op vrijdag om 09:00 uur. Op zaterdag om 10:00 uur en op zondag om 11:00 uur. Entree is €25,00 voor een weekendkaart en €15,00 voor een dagkaart.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws