Nieuws

Ducati Club Race-weekend op TT Circuit Assen

Op het TT Circuit Assen wordt dit weekend (25 t/m 27 mei 2018) alweer de 39e Ducati Club Race gehouden. Het evenement, dat georganiseerd wordt door de Ducati Club Nederland staat garant voor drie dagen entertainment met volle startvelden en veel spektakel.

Het deelnemersveld is zoals elk jaar zeer divers. Van classics en de Supermono’s tot de supermoderne motorfietsen. Hoewel het overgrote deel van de deelnemers uit Nederland komt, staan er ook coureurs uit België, Finland, Spanje, Engeland, Bulgarije, Verenigde Staten, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk en Italië aan de start. Vooral de Ducati Open Klasse is daarbij populair met liefst 176 inschrijvingen.

Op vrijdag 25 mei wordt er de hele dag getraind, van ’s morgens negen uur tot ’s middags zes uur. Ook de zaterdag staat voor het grootste deel in het teken van de trainingen, met aan het eind van de dag de eerste twee wedstrijden. Op zondag wordt de eerste wedstrijd om kwart voor twaalf verreden en is het programma na twaalf wedstrijden om zes uur afgelopen.

Kijk voor meer informatie op www.ducaticlubrace.nl.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.