Nieuws

Drukte in Bravem!

En ‘Bravem’i s de oude naam van Bodegraven. En in Bodegraven zit Goedhart Motoren.

De Honda Crosstourer maakt zijn naam nu al waar. Het nieuwe model is ongelooflijk veelzijdig, combineert een sportief rijgedrag met een comfortabele, rechte zitpositie en is het eerste adventure-model met 1237 cc V4-motor. Met Honda’s Dual Clutch Transmission kunt je kiezen tussen zelf schakelen of de elektronica het werk laten doen. De Honda Crosstourer is een crossover tussen een allroad en een toermachine die moeiteloos met twee man en bagage grote afstanden overbrugt, maar ook op de meest afgelegen bergwegen zijn mannetje staat. Niet voor niets is de Honda Crossover een zeer gewild model. Vanaf 20 maart staat hij bij Goedhart in de showroom. Kom langs en maak een proefrit! En er is koffie!

Ducati 1199 Panigale alleen op 16 en 17 maart te bewonderen 

De langverwachte Ducati 1199 Panigale is de klapper van 2012. Met het innovatieve Superquadro motorblok is het Italiaanse vlaggenschip met een pk-gewichtsverhouding van 195pk/163 kilo de meest extreme productiemotor ooit. De Panigale staat garant voor record prestaties, een adembenemend design en pure hightech innovaties, zoals elektronisch instelbare vering, tractiecontrole en een nieuwe versie van Ducati’s data-analyseersysteem. De Ducati 1199 Panigale is de nieuwe maatstaf in de klasse van de Superbike. Ducati levert de 1199 Panigale in drie uitvoeringen: standaard, S en Tricolore. De grootste eyecatcher tijdens de EICMA is alleen op 16 en 17 maart in Bodegraven te bewonderen. Zorg dat je erbij bent!

KTM Adventure!

Op 13 oktober 2012 vertrekken vanuit Amsterdam en Brussel zo’n 20 avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een epische rit. De 5.000 km lange tocht duurt 3 weken, loopt via 3 Afrikaanse landen en eindigt in het Lac Rose bij Dakar. De tweede reis start in Dakar en gaat via Mali, Burkina Faso en Togo naar de witte palmstranden van Benin. De rit van zo’n 3.700 km doorkruist het hart van Zwart Afrika en duurt 2 weken. Deze trip is toegankelijk voor elk niveau. Een aantal offroad-trainingen zijn voldoende voor deelname. Natuurlijk kunnen beide reizen worden gecombineerd. Samen met een ervaren organisatie, ondersteund door een arts, monteur, kok en logistiek team, beleef je een ‘once in a lifetime experience’. Zin in een mooi avontuur met je KTM Adventure?

Kijk voor meer informatie op www.dakar-adventure.com of kom op 7 maart a.s. naar de presentatie bij Goedhart Motoren in Bodegraven. Je bent welkom vanaf 19.30 uur!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.