Nieuws

Drukte bij Ride-on

Ride-on MotorTours Open Dag en Reünie

Op 9 December a.s. vanaf 1400 uur organiseren wij onze Open dag en Reünie van het afgelopen jaar.

Het was er een vol uitdagingen, met reizen naar Marokko, Rusland, de Oekraïne, de Isle of Man TT-races, IJsland Roemenië/Bulgarije en twee MotorKaravanen: Overland naar Nepal en over de Karakoram Highway en de Khunjerab Pas vanuit Pakistan naar China (Shanghai en Peking).

Bij Café Wieggers maken we het weer gezellig. Voor elke reis zetten we een grote ronde tafel neer; op verschillende schermen zullen diashows (mix van meerdere jaren) van de verschillende reizen vertoond worden. Op een groot scherm draaien we de video van de Isle of Man TT2012. Velen die mee op reis waren nemen fotoboeken en USB-sticks en/of laptops mee om het allemaal met elkaar nog eens te beleven.

Iedereen welkom
Maar ook als je dit jaar niet (of nog nooit) mee op reis was ben je van harte welkom. Het is bij uitstek de mogelijkheid op een informele manier met onze reisgenoten en ons in contact te komen, mee te genieten en uit te vinden of je volgend jaar misschien ook mee wil. We hebben al heel wat nieuwe reisgenoten voor 2013 ingeschreven, dus die kun je er ook tegenkomen.
Special Guest R1-Sjaak Lucassen
Na vele jaren van rond de wereld reizen op o.a. z’n Yamaha R1, plus twee extreme winterritten, is Sjaak een volgend extreem avontuur aan het voorbereiden: Rijden op het poolijs!
In januari 2013 gaat hij erheen, met de motor met daarachter een slee.

De 1600 km lange tocht over de bevroren Beaufortzee zal de grootste uitdaging zijn. Daarna zal Sjaak naar het meest zuidelijke puntje behorend tot ’t vasteland van de Verenigde Staten verder reizen, en dat alles zonder enige fysieke hulp van anderen. Eenmaal op het vasteland zal de slee omgebouwd worden tot aanhangwagen.
Tijdens de open dag kan je alles van dichtbij bekijken, want Sjaak zal aanwezig zijn met zijn R1 in Polar-uitvoering én de slee. Natuurlijk kun je er ook zijn T-shirts, boek en DVD kopen en dit te gekke avontuur ondersteunen.

Bijeenkomsten 2013 Reisprogramma
Op 8 December a.s. zullen we de allereerste bijeenkomsten beleggen waarop we de reizen die in 2013 op het programma staan doorspreken. De reizen die besproken zullen worden zijn:

11.00 uur:         IJsland Allroad Reis
12.30 uur:         Tsarenrit Rusland
14.30 uur:         MotorKaravaan Zuid Amerika
16.30 uur:         MotorKaravaan Alaska-Vuurland (volgeboekt; alleen plaats op reservelijst)

Adres van Café Wieggers is: Waalderweg 16 te Mariënvelde. Telefoon 0544-351527
Voor meer informatie:
http://www.ride-onmotortours.com

Isle of Man TT 2013
De Isle of Man TT reis 2013 is volgeboekt (sorry). Inschrijven op de reservelijst kan alleen voor kampeerders.
We proberen er nog plekken extra bij te krijgen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws