Nieuws

Droge laarzen 3.0

We lieten ze altijd zachtjes drogen in de buurt van iets warms. Maar niet te dicht op iets dat toch wel erg warm was.

En tijdens trips gebeurde het maar al te vaak dat we de ochtend om een wel heel sneue manier begonnen. Want je warme voeten in koude, nog natte laarzen stoppen, daar wordt je niet blij van.

De laarzendroger die vorig jaar bij een of andere prijsknaller werd aangeschaft deed het ook maar totdat de ventilatormotor doorbrandde. Dat was bij de tweede inzet.

Op het terrein van de diergeneeskundige opleiding in Utrecht zagen we de professionele aanpak van het klamme laarzenprobleem. De laarzendroger daar werd gebruikt om de binnenkanten van rubber laarzen te drogen en te desinfecteren. Dat desinfecteren doodt schimmeldingesten en bacteriƫn en elimineert de befaamde natte laarzenstank.

En dan kom je weer op het Cruijffiaanse ‘Elk foordeel hep se nadeel’: Zo’n ding kost meer dan 19 euro 95 en past ook niet in je zijkoffer. De prijs voor de basis uitvoering ligt eerder in de buurt van de 400 euro…. Ex BTW…

Goed gereedschap heeft nu eenmaal zijn prijs.

En daarmee is het toch eerder iets waar je je motorvriendelijke hotelbaas op kan attenderen zodat hij zich nog motorrijdersvriendelijker kan afficheren.

Met dank aan Lamers Equipment, naast Motoport Zelhem. In Zelhem

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.