Nieuws

Dorian motorjack: vintage leer van Segura

Het Franse motorkleding-merk Segura heeft haar Revival-collectie uitgebreid met het Dorian motorjack. Een modieuze jas met flinke vintage-vibe die niet alleen qua looks opvalt, maar ook door het gebruikte materiaal. Segura heeft namelijk voor zeer soepel buffelleer gekozen.

Hierdoor draagt dit jack, volgens het merk, erg prettig en voelt de binnenzijde zeer zacht aan door gebruik van een mesh-liner. Een uitneembare binnenvoering zorgt ervoor dat de Dorian ook bij wat minder zonnig weer prima te dragen is. Laat de zon zich wel goed gelden, dan is deze binnenvoering er eenvoudig uit te ritsen. Op het gebied van bescherming heeft Segura haar jack uitgerust met CR-goedgekeurde protectoren op ellebogen (verstelbaar) en schouders. Dit is, wanneer gewenst, ook aan te vullen met een optionele rugprotector.

De Dorian heeft daarnaast een afneembare capuchon, voor de casual look, en zijn de mouwuiteinden en taille met drukknopen te verstellen. De Dorian is er zowel voor mannen (€439,90) als vrouwen (€ 429,90).Het verschil zit hem daarbij in de pasvorm. De mannelijke uitvoering is verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL, voor de vrouwen het jack er in maat 36 tot en met 46. Meer informatie: www.trophymotorsport.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.