Advertorial

Dit zijn de vijf goedkoopste motorverzekeringen in 2023

In Nederland is het verplicht om je motor minimaal WA te verzekeren. Dit is dan ook de voordeligste motorverzekering. Wij zetten de laagst mogelijke premies voor je op een rijtje:

VerzekeraarDekkingMaandelijkse premie
KlaverbladWAvanaf €2,46Bereken direct
ASRWAvanaf €3,10Bereken direct
UnigarantWAvanaf €4,15Bereken direct
De GoudseWAvanaf €4,22Bereken direct
AegonWAvanaf €4,99Bereken direct

Onafhankelijk advies voor een goedkope motorverzekering

Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Je krijgt dus eerlijk advies voor een goedkope motorverzekering. Hierdoor is Combi Motors al 25 jaar dé partij voor motorverzekeringen vergelijken. Met een breed aanbod aan verzekeraars ben je bij ons aan het juiste adres voor de goedkoopste motorverzekeringen.

KLIK HIER EN BEREKEN DE GOEDKOOPSTE MOTORVERZEKERING VOOR JOU

Logo Combi Motors Verzekeringen

Snel en eenvoudig de goedkoopste motorverzekering afsluiten

Een goedkope motorverzekering sluit je makkelijk af via Combi Motors. De prijs van jouw verzekering is in grote mate afhankelijk van de gekozen dekking. De een kiest voor de laagste premie, de ander verzekert zijn kostbare bezit maximaal en kiest voor een All Risk motorverzekering. Daartussenin bevindt zich nog de WA Plus-dekking, die wel dekking biedt tegen bijvoorbeeld diefstal en brand, maar niet bij schade aan de eigen motor door slippen of botsen. Ook zijn er nog interessante kortingen mogelijk voor bijvoorbeeld mooi-weer-rijders of extra-beveiligde-rijders. Wij zorgen ervoor dat het afsluiten van uw goedkope motorverzekering zo soepel en snel mogelijk gaat!

Specialist in motorverzekeringen

Combi Motors Verzekeringen is al 30 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via onze vergelijkingssite tonen we je in één oogopslag de verzekeringspremies van meer dan 10 verzekeraars. De verzekering is volledig online te regelen, maar we hebben graag dat je ons even belt! Kijk direct op https://combimotors.nl/ en bereken jouw premie én vergelijk de voorwaarden. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken op 0172-427035, mailen kan ook naar info@combimotors.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws