Nieuws

Dit voorjaar is de nieuwe budget jethelm van Caberg gelanceerd, de Uptown.

Deze kleine polycarbonaat helm heeft helmschaal in een moderne vormgeving, maar geeft ook een ietwat vintage gevoel. Door de wat plattere vorm en opgetrokken nekrand is het een vernieuwende en frisse verschijning in het huidige straatbeeld. De Caberg Uptown is uitgerust met een laag sluitend, pinlock voorbereid, vizier en een volledig geïntegreerd zonnevizier.

Door de royale knop aan de bovenzijde van de helm is het zonnevizier ook met handschoenen aan eenvoudig te bedienen. Aan de voorzijde heeft deze jethelm een dubbele ventilatieopening die bij slechter weer ook afgesloten kunnen worden. De voering en de wangkussens zijn uitneembaar en wasbaar, wat na enkele maanden intensief gebruik tijdens de zomermaanden wel zo prettig is. De kinband sluiting is een micro-lock buckle.

Deze nieuwe telg in de Caberg familie heeft een buitenschaal in 2 maten waaronder de maten XS t/m XXL verdeeld zijn. Hierdoor wordt voor de kleinere maten een kleinere helmschaal met lager gewicht gerealiseerd. Deze helm is leverbaar in de uni-kleuren matzwart of glossy wit voor € 139,95, en in de designs Legend matzwart/wit , glossy wit/zwart  en de matte Gear uitvoering voor € 159,95. Maat XXL wordt medio september verwacht. De maten XS t/m XL kan je nu al vinden bij een Caberg dealer

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.