Nieuws

Dit voorjaar is de nieuwe budget jethelm van Caberg gelanceerd, de Uptown.

Deze kleine polycarbonaat helm heeft helmschaal in een moderne vormgeving, maar geeft ook een ietwat vintage gevoel. Door de wat plattere vorm en opgetrokken nekrand is het een vernieuwende en frisse verschijning in het huidige straatbeeld. De Caberg Uptown is uitgerust met een laag sluitend, pinlock voorbereid, vizier en een volledig geïntegreerd zonnevizier.

Door de royale knop aan de bovenzijde van de helm is het zonnevizier ook met handschoenen aan eenvoudig te bedienen. Aan de voorzijde heeft deze jethelm een dubbele ventilatieopening die bij slechter weer ook afgesloten kunnen worden. De voering en de wangkussens zijn uitneembaar en wasbaar, wat na enkele maanden intensief gebruik tijdens de zomermaanden wel zo prettig is. De kinband sluiting is een micro-lock buckle.

Deze nieuwe telg in de Caberg familie heeft een buitenschaal in 2 maten waaronder de maten XS t/m XXL verdeeld zijn. Hierdoor wordt voor de kleinere maten een kleinere helmschaal met lager gewicht gerealiseerd. Deze helm is leverbaar in de uni-kleuren matzwart of glossy wit voor € 139,95, en in de designs Legend matzwart/wit , glossy wit/zwart  en de matte Gear uitvoering voor € 159,95. Maat XXL wordt medio september verwacht. De maten XS t/m XL kan je nu al vinden bij een Caberg dealer

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws