Nieuws

Dit is de winnaar van de gloednieuwe Yamaha MT-07

Als lezer van MotoPlus kon je ook dit jaar weer je stem uitbrengen in de grote Europese Motor van het Jaar Verkiezing, die we gezamenlijk met zes Europese zusterbladen organiseren. En dat hebben jullie in grote getalen gedaan. Liefst 5.500 MotoPlus-lezers deden mee met ons onderzoek én maakten daarmee kans op een spiksplinternieuwe Yamaha MT-07.

mvhj web

De Yamaha MT-07 zal binnenkort worden afgeleverd bij MotoPort Veldhoven, waar we in de showroom alvast deze foto maakten.

En zoals altijd, kan er maar één de winnaar zijn. Dit keer viel die eer ten deel aan Ronnie van Beek uit Helmond. De 48-jarige werktuigbouwkundig engineer is een fanatieke motorrijder (“Ik ben mijn hele leven al één en al motor!”) en rijdt zelf een BMW GS Adventure. Maar de Yamaha MT-07 wordt met open armen ontvangen. “Toevallig ben ik een paar weken geleden met mijn zoon bij MotoPort Veldhoven geweest, onze lokale Yamaha-dealer. Mijn zoon heeft namelijk net zijn A1-motorrijbewijs gehaald en daar hebben we al even proefgereden op een 125 cc Yamaha. Ik mocht toen zelf met hem meerijden op een MT en was helemaal verrast hoe lekker dat reed. Wat een geweldig ding, daar wordt je weer jong van. Heel anders dan mijn GS, heerlijk levendig en handig voor de korte ritjes. Ik ben er echt heel blij mee, ik kan het gewoon niet geloven. Eerst dacht ik nog even aan verlate een 1 april-grap (we belden Ronnie op 3 april, red), maar toen ik de bevestigingsmail kreeg wist ik het echt zeker en ben ik de hele avond aan het appen geweest om iedereen het goede nieuws te vertellen.”

 

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws