Nieuws

Distinguished Gentleman’s Ride start in Lijnden

Het is bijna zover, de start van de Distinguished Gentleman’s ride. In samenwerking met herenkledingmerk Vanguard start de DGR dit jaar vanuit het Just Brands hoofdkantoor in Lijnden om vervolgens in de omgeving van Amsterdam rond te rijden.

De DSR vindt sinds 2013 plaats in Nederland en komt oorspronkelijk uit Australië. Het is een evenement dat aandacht vraagt voor prostaatkankeronderzoek en geestelijke gezondheidsprogramma’s voor mannen. Bovendien zamelt het namens de Movember Foundation geld in. Het evenement brengt mensen met een passie voor klassieke, vintage en retromotoren en -kleding bij elkaar.

Op 22 mei vindt het evenement dus plaats in Nederland. Op het terrein van Just Brands HQ worden vanaf 11.00 uur ongeveer 400 motorrijders met hun motoren verwelkomd. Vervolgens gaat de rit om 13:00 uur van start. De route is ongeveer veertig kilometer lang en voert de deelnemers rond onze hoofdstad. Naast de motoren zijn foodtrucks, marktkraampjes, barista’s en livemuziek aanwezig op het evenement.  Heb je al andere plannen, maar wil je toch je steentje bijdragen aan het goede doel? Dat kan via deze link. Meer info: www.gentlemansride.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws