Nieuws

Digitale (r)evolutie

Eind 2006 boden wij als eerste Nederlandse motorblad onze lezers de mogelijkheid hun favoriete lijfblad ook digitaal te lezen, gratis uiteraard. Een service die erg wordt gewaardeerd en die we nu verder gaan uitbreiden.

Door de tweewekelijkse verschijningsdatum liggen sommige artikelen opgemaakt en al soms bijna twee weken op de plank, zeker in het geval van actuele (eerste) testen doodzonde natuurlijk. Daarom gunnen we onze abonnees vanaf nu een blik in de toekomst. Een selectie aan artikelen, met name de actueel belangrijke, zullen we vanaf nu nog vóór het verschijnen van het blad in de vorm van een digimagazine gaan aanbieden. Zo ben je als abonnee altijd als eerste op de hoogte van al het belangrijke nieuws en testen, in de uitgebreide vorm zoals je die van MotoPlus gewend bent en dus niet in verpakt in een paar regels beknopte tekst op internet. Iedere keer wanneer er een nieuw artikel klaar staat, zullen we dit op onze website, Facebook-pagina en via Twitter kenbaar maken.

Vandaag is dus de primeur. Benieuwd naar onze eerste ervaringen met de nieuwe Honda NC750X, Yamaha MT-07 of BMW RnineT, of alvast lekker de uitgebreide vergelijkingstest van de zware Japanse nakeds (Kawasaki Z1000 vs. Honda CB1000R vs. Yamaha FZ1) lezen, klik dan hier. Nog geen lid, klik hier voor een abonnement en ontvang direct een inlogcode voor ons digitale archief met inmiddels meer dan 150 magazines.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...
Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...

Overig nieuws