Nieuws

Digital Ride Out by Yamaha krijgt vervolg

Vorig jaar lanceerde Yamaha de Digital Ride Out-app – waarbij motorrijders verschillende routes met puzzels konden rijden en zo punten konden scoren voor het algemene klassement. Vanwege het succes krijgt de app dit jaar een Benelux-vervolg.

Het concept is makkelijk: motorrijders in de Benelux kunnen de app downloaden en één van de routes rijden die begint en eindigt bij een Yamaha-dealer. Tijdens het rijden van de route krijg je vragen en opdrachten. Die variëren van het maken van een foto met je motor bij een bepaald standbeeld of monument tot het beantwoorden van vragen over Yamaha. Het juist beantwoorden van een vraag of uitvoeren van een opdracht levert punten op.

Hoe hoger je in het klassement staat, hoe beter de prijzen worden. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een TomTom-navigatiesysteem, motorkleding van Yamaha en de winnaar wint zelfs een Yamaha MT-07! Ook wint de top drie op de eerste dag van de maand een merchandise-pakket, en de runner-up aan het einde van de competitie een Yamaha XSR125. Hoe je mee moet doen? Even de app downloaden, en klaar is kees! Meer info: www.yamaha-motor.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.