Nieuws

Difi Newport jack

De Newport is een motorjas in de stijl van de klassieke pilotenjacks, waarmee de bemanningen van de legendarische Liberators en Flying Fortresses de strijd aangingen. Een stijl die nooit ”uit” is geweest. Het korte jack, gemaakt van het klassiek ogende ”oldfashion
leather”, is net als de originele pilotenjacks voorzien van een afneembare bondkraag en een ritssluiting aan de voorzijde. De licht uitgevoerde naden geven het jack een echte, authentiek uitstraling.
Het jack is uitgerust met protectoren op alle kwetsbare plekken, waarbij de Bodyguard® protectoren op de ellebogen met het oog op het comfort en de veiligheid in hoogte verstelbaar zijn. Foam-Shock-Absorbers op de rug voor extra bescherming. Een comfortplooi op de schouders en de verstelbare taillewijdte zorgen voor de nodige bewegingsvrijheid en dankzij de vaste thermovoering heb je het in de Newport altijd lekker warm. Een echte jas voor laagvliegers… De Newport jas is verkrijgbaar bij de MotoPort-zaken in de kleur zwart, in de maten 48-68 en voor een prijs van € 199,95.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws