Nieuws

Deense zelfbouw Ducati uit 646 onderdelen

Lego heeft een nieuwe Ducati-bouwset gepresenteerd waarmee je met 646 lego-steentjes je eigen Ducati Panigale V4 R in elkaar kunt zetten. De gloednieuwe set van het Deense speelgoedbedrijf zal vanaf 1 juni online en in de winkel verkrijgbaar zijn voor € 59,99.

Hoewel Lego al vaker bouwsets van legendarische twee- en vierwielers heeft gelanceerd, ontbrak het tot op heden aan een Ducati.

Daar is nu dus verandering in gekomen. Maar voor je echt kunt genieten van de 32 centimeter lange, 16 centimeter hoge en 8 centimeter brede Lego-Ducati moet je uiteraard wel even in de weer met flink wat bouwstenen. Gezien de populariteit van het tv-programma Lego Masters, zal dat echter geen probleem zijn voor de meesten. Zoals gezegd bestaat de Deense Ducati uit 646 onderdelen die, eenmaal in elkaar, niet alleen een visueel aantrekkelijke motor vormen maar ook kunnen bewegen.

 Het is namelijk de eerste Lego Technic motor met een versnellingsbak met 2 versnellingen. Verder werkt de vering, kun je sturen en draaien de wielen natuurlijk ook. Daarmee staat het model ook voor jonge fans garant voor flink wat uren speelplezier.

Kijk voor meer informatie op www.lego.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.