Nieuws

Deelnemers gezocht voor motor-blind date

Ben jij al tijden op zoek naar een andere motor maar heb je geen idee wat voor stalen ros het beste bij je eisenpakket past? Heb je al zoveel gezocht dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Troost je, je bent niet alleen.

Steeds meer mensen gaan motorrijden (op 1 januari 2018 hadden liefst 1,4 miljoen Nederlanders een motorrijbewijs), wat inhoudt dat motorfabrikanten steeds meer modellen op de markt brengen om aan de behoeften van al die mensen te voldoen. Want de eisen van een woon-werkrijder die tien minuten van zijn werk woont zijn heel anders dan die van iemand die anderhalf uur moet rijden.

Mail ons!
Hetzelfde geldt voor mensen die hobbymatig rijden. Een keuze maken uit die honderden verschillende soorten machines én daarbij rekening houden met een bepaald budget, kan een ware dagtaak worden. Wij willen je daarom de helpende hand bieden bij het vinden van de voor jou perfecte motor. Lijkt je dat wat? Stuur dan een e-mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Motor Gezocht. Vertel daarbij kort wat over jezelf, over je ervaring met het motorrijden, welk budget je voor de motor beschikbaar hebt en waar je de motor voor wil gebruiken. Bijvoorbeeld of je alleen met mooi weer de weg op gaat, of dat de motor geschikt moet zijn voor woon-werkverkeer.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.