Nieuws

Deelnemers gezocht voor motor-blind date

blind date 1

Ben jij al tijden op zoek naar een andere motor maar heb je geen idee wat voor stalen ros het beste bij je eisenpakket past? Heb je al zoveel gezocht dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Troost je, je bent niet alleen.

Steeds meer mensen gaan motorrijden (op 1 januari 2018 hadden liefst 1,4 miljoen Nederlanders een motorrijbewijs), wat inhoudt dat motorfabrikanten steeds meer modellen op de markt brengen om aan de behoeften van al die mensen te voldoen. Want de eisen van een woon-werkrijder die tien minuten van zijn werk woont zijn heel anders dan die van iemand die anderhalf uur moet rijden.

Mail ons!
Hetzelfde geldt voor mensen die hobbymatig rijden. Een keuze maken uit die honderden verschillende soorten machines én daarbij rekening houden met een bepaald budget, kan een ware dagtaak worden. Wij willen je daarom de helpende hand bieden bij het vinden van de voor jou perfecte motor. Lijkt je dat wat? Stuur dan een e-mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Motor Gezocht. Vertel daarbij kort wat over jezelf, over je ervaring met het motorrijden, welk budget je voor de motor beschikbaar hebt en waar je de motor voor wil gebruiken. Bijvoorbeeld of je alleen met mooi weer de weg op gaat, of dat de motor geschikt moet zijn voor woon-werkverkeer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws