Nieuws

De Zwarte Cross 2014

Data start inschrijvingen cross en voorverkoop tickets Zwarte Cross 2014!!

Zoals tante Rikie vorige week vrijdag al aankondigde via haar facebookpagina vandaag meer nieuws over de Zwarte Cross 2014!!

Inschrijvingen crossklassen
Vanaf maandagochtend 4 november 11.00 uur, is het weer mogelijk om in te schrijven in de crossklassen van de Zwarte Cross. Alle crossklassen zullen tegelijk openen.

De organisatie adviseert niet te lang te wachten met inschrijven omdat in het verleden de crossklassen binnen no-time vol zaten. De link naar de inschrijvingen is t.z.t. beschikbaar via deze website (www.zwartecross.nl).

Prijs blijft gelijk!
De prijs voor een ticket op het Rennerskwartier is gelijk gebleven aan vorig jaar, 75 euro (excl. 4 euro toeristenbelasting). Vergeet niet om ook direct je Helperskaarten te bestellen.

Nieuwe klassen
Zoals jullie van ons gewend zijn zullen er ook dit jaar weer nieuwe crossklassen zijn. Houd onze website en social media in de gaten voor meer nieuws hierover!

Data start voorverkoop tickets Zwarte Cross
De voorverkoop van tickets voor de Zwarte Cross 2014 start dit jaar op maandag 25 november om 11.00 uur via www.zwartecross.nl. Een overzicht  van de kaartsoorten en prijzen vind je hieronder.

Fanclubleden
Leden van de fanclub hebben bij ons een streepje voor. Daarom mogen zij al een week eerder dan rest van Nederland tickets bestellen, dus op maandag 18 november 2013 om 11.00 uur. Je hebt dan  wel je uniek ledencode nodig, die vind je altijd op het adreslabel van de Harder!

Let op: ook het beperkt aantal caravankaarten gaan op 18 november in de verkoop!

 

En vertel het ook aan je niet motor rijdende vrienden. De muziekliefhebbers bij voorbeeld. De Zwarte Cross is al jaren een toonaangevend – en betaalbaar – muziek evenement.

Meer weten? kijk op www.zwartecross.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws