Nieuws

De Yamaha X-MAX 400 MOMODESIGN

Sinds de verbreding van de A2 is de verwachte doorbraak in het Nederlandse motorscooteren achter gebleven. En het spanningsveld over de doelgroep blijft: is een scooter voor automobilisten of voor motorrijders?

Al van af Knokke Heist en verder naar het Zuiden is de strijd al getreden: dar zijn scooters hot. Omdat ze praktisch, comfortabel en trendy zijn. Yamaha geeft weer inspiratie:: Denk ‘lifestyle’. Denk ‘trendy’

Yamaha X-MAX 400 MOMODESIGN – De meest exclusieve X-MAX
Bij de introductie van de dynamische X-MAX-400 waren sportieve forenzen onder de indruk van de 400cc-motorprestaties die gecombineerd werden met de wendbaarheid van een 250cc. Deze ongekende sportscooter heeft er in korte tijd veel nieuwe fans bij gekregen. Het concept is nu nog verder aangescherpt met de X-MAX 400 MOMODESIGN, een snelle en wendbare 400cc- hoogwaardige sportscooter met veel stijl en maximaal raffinement.

In nauwe samenwerking met het creatieve Italiaanse team van MOMODESIGN is een exclusief model ontstaan dat volledig voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende rijder, uitgerust met exclusieve componenten en speciale graphics die zijn aantrekkelijke stijl extra benadrukken.

Tot de exclusieve kenmerken behoren een two-tone buddyseat , een van speciale MOMODESIGN graphics voorzien sportscherm, instrumentenpaneel en kuipdelen en aluminium graphics op de zijpanelen. Een satijn-chromen stuurafdekking en de bewerkte stuurdoppen maken deze X-MAX 400 MOMODESIGN helemaal af!
De X-MAX 400 MOMODESIGN wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde 400cc-viertaktmotor, voor een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand en hoge kruissnelheden op de buitenwegen. Deze zuinige krachtbron is voorzien van een efficiënt brandstofinjectiesysteem en levert altijd het vermogen dat je nodig hebtt. Dankzij zijn lage gewicht en compacte afmetingen is dit topmodel van de X-MAX serie ideaal voor de drukke binnenstad maar zeer stabiel op hoge snelheden.

De X-MAX 400 MOMODESIGN is de ideale keuze voor stijlbewuste rijders die op zoek zijn naar een modieuze en sportieve motorscooter. De combinatie van een krachtige 400cc-motor in een lichtgewicht chassis met een hoog rijcomfort zorgt voor een perfecte balans tussen prestaties, brandstofverbruik, design en functionaliteit. En dan is er ook nog opbergruimte voor twee integraalhelmen.
Ruime keuze aan accessoires
Yamaha staat al decennia bekend als toonaangevende fabrikant van innovatieve motorscooters en heeft veel kennis opgedaan in de behoeften naar functionele accessoires. Accessoires waarmee een ieder aan zijn of haar motorscooter een eigen identiteit kan geven en die volledig past bij hun levensstijl. Denk hierbij aan comfortverhogende zaken zoals een hoger windscherm, beenschilden, diverse topkoffers, een rugsteun voor de passagier, etc.

Kiest men voor meer sportiviteit dan zijn er accessoires, zoals een sportwindscherm, een stijlvolle kentekenplaathouder of Akrapovič slip-on uitlaatdempers verkrijgbaar.

Samenvatting
–    Exclusieve MOMODESIGN componenten
–    Meest compacte motorscooter in zijn klasse
–    Krachtig en betrouwbaar vloeistofgekoelde 400cc-motorblok
–    Indrukwekkende acceleratie en een hoge kruissnelheid
–    Dubbele koplampen met LED contourverlichting en LED achterlicht
–    Ruime opbergruimte voor onder andere twee integraalhelmen
–    Uitgebreid instrumentenpaneel
–    Standaard ABS remsysteem
–    Ruime keuze aan accessoires

De Yamaha X-MAX 400 MOMODESIGN zal vanaf juni 2014 leverbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van € 7.299,-.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.