Nieuws

De unieke V-Strom 1000 AR app

Suzuki presenteert unieke V-Strom 1000 AR app

Suzuki introduceert als eerste motorfabrikant ter wereld een revolutionaire driedimensionale “AR app” voor de 2014 V-Strom 1000 ABS. Met deze unieke Augmented Reality app kunnen smartphone of tablet gebruikers van verbluffende gedetailleerde 360 graden full-3D beelden genieten.

Print de in de App meegeleverde tekening van de V-Strom 1000 ABS uit, leg deze tekening op een willekeurige plek neer en op het display van uw smartphone of tablet verschijnt een 3D afbeelding van de nieuwe V-Strom 1000 ABS! Draaien, inzoomen alles is mogelijk en tegen elke denkbare achtergrond. Dankzij de hoge resolutie blijven alle details haarscherp bewaard, ook bij het vergroten van de afbeelding.

Uiteraard is het ook mogelijk om de V-Strom naar eigen smaak in verschillende kleuren te tonen en met diverse accessoires uit te rusten. Ook een schitterende video van de nieuwe V-Strom 1000 ABS ontbreekt niet.

Speciaal ter gelegenheid van de 2014 V-Strom 1000 ABS lanceert Suzuki een unieke Facebook actie: Deel je leukste afbeelding van de Suzuki AR App op de Suzuki Facebook pagina www.facebook.com/suzukimotoren en win een uniek Suzuki V-Strom 1000 ABS horloge!

De Suzuki AR app is nu gratis beschikbaar in Google Play de App Store onder “Suzuki V-Strom 1000 AR”.

De 2014 Suzuki V-Strom ABS zal begin 2014 in de showroom van de officiële Suzuki dealer staan.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.