Nieuws

De Shoefresh, het enige apparaat dat reinigt én droogt

De Shoefresh, het enige apparaat dat reinigt én droogt
Fris de weg op

Kwalijke schoengeurtjes zijn met een spray te maskeren. Maar dat heeft enkel kort effect en hiermee pak je niet de oorzaak van het probleem aan. De Shoefresh doet dat wel. Het apparaat elimineert schimmels en bacteriën, de veroorzakers van vervelende geurtjes. Het unieke aan de Shoefresh is dat dat hij daarnaast ook de schoenen droogt. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken. Plaats de schoenen op de houders en het programma start automatisch. Binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog. De Shoefresh is te bestellen via www.shoefresh.eu

Fris & droog
Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen. Pedicures hebben dit ontdekt en zetten ook daarom de Shoefresh in.

Verfrissen in twee stappen
Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen (en andere zaken) desinfecteert én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gedesinfecteerd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die op hun beurt voetschimmels en kalknagels kunnen veroorzaken.
Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnnen uit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.
Beide functies kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.

Gemakkelijk & handig
Droogt snel, efficiënt en stil.
De Shoefresh droogt de schoenen grondig van binnenuit. Door de krachtige ventilator verloopt dit proces extra snel. Vochtige schoenen zijn al in 20 minuten droog. De Shoefresh is haast geruisloos en produceert minder dan 30 decibel.

Start en stopt automatisch
De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog.

Eenvoudige bediening
Naast het standaard programma, kan je de Shoefresh handmatig instellen. Je kunt zelf de duur van het desinfecteren, de droogtijd en de temperatuur instellen. Dit is handig wanneer schoenen extra muf of nat zijn.

De meest natuurlijke manier van desinfecteren
De Shoefresh zet zuurstof om in actieve zuurstof, ook wel ozon genoemd. De ozon circuleert door de schoen en doodt de bacteriën en schimmels. Binnen vijf minuten vervalt de ozon weer tot zuurstof. Na het desinfecteren blijf dus niets achter in de schoen en in de ruimte. De gebruikte techniek is dus zeer natuurlijk en schoon.
Herkenbare geur
Ozon omringt de aarde en absorbeert een groot deel van de schadelijke UV-straling van de zon. Vaak ruik je de ozon na een onweersbui. Het heeft een herkenbare natuurlijke geur. De beste plaats voor de Shoefresh is in een geventileerde ruimte. Maar even een raampje, rooster of deur openzetten bij gebruik kan ook.

Beproefde methode
Ozontechnologie is een beproefde methode van desinfecteren. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het zuiveren van afvalwater en drinkwater. De medische sector en de voedingsindustrie gebruiken ozon voor ontsmetting en andere doeleinden.

Beschikbaarheid
De Shoefresh is een product van Shoebrand B.V. en wordt begin 2014 op de Nederlandse markt gebracht. De Shoefresh kost € 89,00 en kan besteld worden via www.shoefresh.eu.

Website:    www.shoefresh.eu
Facebook:    www.facebook.com/shoefresh

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.