Nieuws

De nieuwste motoren uitproberen bij het High-Bike Testcenter Ischgl

Het Oostenrijkse Paznauner Tal ligt in Zuid-Tirol en strekt zich globaal uit van Landeck tot Galtür. Het dal wordt doorsneden door wegnummer 188, beter bekend als de Silvretta Hochalpenstrasse. In de wintermaanden is dit dal, met Ischgl als bekendste plaats, een wintersport-eldorado met honderden kilometers skipiste. In de zomermaanden wordt de motorrijder er tegenwoordig met open armen ontvangen.

Je kunt er zelfs gebruik maken van één van de nieuwe KTM’s, Ducati’s, BMW’s of Triumph’s, die voor je klaar staan in het High Bike Testcenter dat op 1 juni haar deuren weer opent. Het stelt je als motorrijder de gelegenheid met de nieuwste modellen van Kawasaki, Yamaha, BMW en KTM over meer dan 30 bergpassen testritten te maken. Ook dit jaar weer organiseert de vakantieregio Paznaun de ‘Top of the mountain BIKER SUMMIT’. Dit ‘must visit’-event voor alle motorfanaten vindt plaats van 19 tot 22 juli.

Tussen de BMW-modellen zitten de F800 GS Adventure, F1200 GS (Adventure en Rallye) en de S1000 XR en XR tief. KTM heeft onder andere met de Duke 790 en de Super Duke 1290 GT en R in Ischgl gestald. Yamaha is met maar liefst 10 modellen vertegenwoordigd waaronder de MT-09 en 10, de Tracer 700 en 900 en de XSR 700 en 900.

Afhankelijk van het model bedragen de kosten voor één dag motorhuur, op vertoon van de Silvretta Summer Card die gasten gratis ontvangen bij minimaal één overnachting, tussen de € 80,- en € 100,-. Zonder de Silvretta Summer Card zijn de kosten tussen de € 100,- en € 120,-. De prijzen zijn inclusief een volledige verzekering en exclusief de borg.

Kijk hier voor meer informatie: www.highbike-paznaun.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Triumph Daytona 660

Eerste test Triumph Daytona 660

14 april, 2024

Ook Triumph wil een graantje meepikken in het groeiende segment van betaalbare sportieve motorfietsen. Waar de ...

Overig nieuws