Nieuws

De nieuwe Intruder

Nu bij de Suzuki Exclusief dealers :De nieuwe Suzuki Intruder C1500B/T

De nieuwe Suzuki Intruder C1500B/T is nog maar net geïntroduceerd aan de wereldpers en staat nu al bij de meeste Suzuki Exclusief dealers in de showroom! De compleet nieuwe cruiser heeft de kenmerkende klassieke Intruder styling met lange strakke lijnen gecombineerd met een stijlvolle zwarte kleurstelling en fraaie chromen accenten.

Naast de stoere zwarte “Black” uitvoering wordt de Intruder C1500T binnenkort ook leverbaar in een fraaie grijs/witte kleurstelling. Beide zijn af-fabriek zeer compleet uitgerust met perfect afgewerkte lederen zadeltassen uitgevoerd met een stevige kunststof binnenkant en een stijlvol Intruder windscherm. De nieuwe Intruder C1500B/T is vanaf januari leverbaar in de Black uitvoering en vanaf maart 2013 in de grijs/witte kleurstelling, beide voor de consumentprijs van € 14.999,-. Vanaf januari 2013 zal de Intruder C1500B/T bij alle Suzuki dealers beschikbaar zijn.

Ga nu naar de Suzuki dealer en geniet tevens van de diverse shows die worden georganiseerd met leuke activiteiten en aantrekkelijke aanbiedingen.

Meer weten?  www.suzuki.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws