Nieuws

De nieuwe Can-Ams

We weten niet precies hoe we ze moeten inschalen, maar als Goedhart uit Bodegraven ze verkoopt, dan moeten er wel voldoende motor genen in zitten om ze leuk te maken.

En dat klopt.

We veronderstellen niet dat het in 2015 gaat wemelen van de Can Am driewielers, maar er is nieuws:

Drie nieuwe producten van Can-Am zullen voor het eerst in Europees te zien zijn tijdens ‘het’ Brusselse Motorsalon. Het Motorsalon vindt tussen 16 en 25 januari plaats in Brussels Expo. Dat is dus hoe dan ook goed voor een weekend Brussel:. Altijd leuk.

De nieuwe modellen die Can-Am naar Brussel brengt zijn de Spyder F3 Black en Magnesium, de Can-Am Outlander 450 Max L Yellow quad en de Can-Am Maverick XDS Turbo. Deze laatste is een zogenaamde side-by-side, maar een stuk spannender dan de side-by-side scootmobielen die we hier regelmatig voorbij zien neuzelen met een bejaarde en een vrijwiller er op. .Daarnaast zal BRP (Bombardier Recreational Products) – het moederbedrijf van Can-Am – ook Can-Ams huidige gamma van on- en off-road voertuigen voorstellen, net als de Sea-Doo waterscooters en Evinrude buitenboordmotoren.

Ook leuke dingen die pas weer over een paar maanden echt interessant gaan worden.

Can-Am-Spyder-F3

We sluiten af met een zoemend PR citaat:

“Het Motorsalon biedt BRP de gelegenheid om de nieuwe producten van onze line-up voor 2015 in de schijnwerpers te zetten , ten aanzien van een belangrijk doelpubliek. De consumenten zullen er met eigen ogen de innovaties die de BRP-designers creeërden, kunnen aanschouwen. Op die manier zal hun beleving nog worden versterkt, ongeacht of het dan om on- of off-roadgebruik gaat” . Aldus Simon Boone, BRP’s salesbaas voor de Benelux.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...

Overig nieuws