Nieuws

De nieuwe 650 V-Strom

Suzuki presenteert 2013 V-Strom 650A !

Suzuki introduceert de 2013 V-Strom 650 ABS. Het bewezen concept van de succesvolle en veelzijdige V-Strom 650A krijgt nu drie nieuwe kleuren en behoudt de populaire zwarte kleurstelling.

Afgelopen jaar was de Suzuki V-Strom 650A wederom de best verkochte motor van Nederland. De perfecte combinatie van zeer goede stuureigenschappen met subliem comfort en een zeer soepel V-Twin motorblok maken de V-Strom ongekend populair en de beste keuze voor allround avontuur!

Vanaf maart zijn er, naast de vertrouwde zwarte kleurstelling, drie nieuwe kleuren leverbaar:
blauw, metallic grijs en parelmoer wit. Daarnaast is de V-Strom 650A ook leverbaar in de comfortabele Touring en avontuurlijke Black Rhino uitvoering. Zowel de nieuwe grijze kleurstelling als de fraaie witte kleur zullen te zien zijn op de Suzuki Exclusief Dealer stand in hal 8 tijdens Motorbeurs Utrecht van 21 t/m 24 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Accessoires
Voor de V-Strom 650A is een uitgebreide collectie originele Suzuki accessoires beschikbaar. Zo is er voor de reislustige motorrijder bijvoorbeeld een kunststof kofferset, touring windscherm, handvatverwarming en externe 12 Volt aansluiting. De avontuurlijke rijders kunnen kiezen voor een complete uitrusting met aluminium koffers, valbeugels, carterbeschermplaat en handkappen.

Kijk voor meer informatie over de V-Strom 650A en de zeer complete Suzuki line-up op www.suzuki.nl/motoren!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws