Nieuws

De MAG is jarig!

De jubilerende Motorrijders Actie Groep trakteert op voordelig lidmaatschap!

Motorrijders die dit jaar lid worden van de Motorrijders Actie Groep (MAG) krijgen het komende lidmaatschapsjaar gratis omdat de vereniging dit jaar 25 jaar bestaat.

Kies jij voor jouw keuzevrijheid om te blijven rijden zoals jij dat wilt? Word dan nu lid van de vereniging die zich echt inzet voor het belang van motorrijders.

Waarom zou je lid worden?
Motorrijders die ook voor zichzelf kiezen, kiezen voor de MAG en dat is nu extra voordelig. Voor de prijs van een tank benzine (€30) ben je tot 2015 lid van de MAG. Op deze manier laat je zien dat je keuzevrijheid belangrijk vindt en dat je het belangrijk vindt dat de stem van motorrijders gehoord wordt in zowel Den Haag als Brussel.

Wat doet de MAG voor jou?
De MAG laat de stem horen van een maatschappelijke stroming, namelijk de motorrijder. De MAG zet zich in om het motorrijden te bevorderen en wil keuzevrijheid waarborgen door goede wet- en regelgeving te stimuleren en onnodige wet- en regelgeving tegen te gaan (het verplichten tot het dragen van fluorescerende kleding en de voorgestelde APK voor motoren zijn hier een mooi voorbeeld van). De MAG stelt alles in het werk om de standpunten en wensen van motorrijders kenbaar aan de politiek als wel relevante overheidsinstellingen en -organisaties. De MAG hecht sterk aan zelfregulering op basis van eigen verantwoordelijkheid van de motorrijder.

Wanneer komt de MAG in actie?
De MAG is constant in overleg met de overheid en politiek maar we ondersteunen onze standpunten met acties als dat nodig mocht blijken. De meest recente actie was op 22 september 2012 toe we met 3.500 motoren naar Brussel zijn gereden om ons ongenoegen te uiten over de op handen zijnde APK voor motoren.

Wil je weten waar de MAG nog meer bezig is kijk dan eens op de website. www.motorrijdersactiegroep.nl

Wil je dat je belangen echt worden behartigd? Word dan nu lid van de MAG.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws