Nieuws

de KNMV Motordag

Schrijf maar vast  in je agenda: op 2 mei 2015 vindt de tweede editie van de KNMV Motordag plaats! ‘De Koninklijke’is  hiervoor opnieuw te gast bij het oefencircuit van de politie in Lelystad.

De eerste editie van de KNMV Motordag, op 4 mei 2014, was een groot succes. Ruim 2000 bezoekers genoten van de diverse workshops, demonstraties en de uitstekende sfeer.

Editie 2015

Voor komend jaar gaan de KNMV’ers verder waar ze de afgelopen editie gebleven waren. Ze werken nog druk aan het programma, maar kunnen alvast verklappen dat het voor ieder wat wils biedt. Van de recreatieve motorrijder tot en met de motorsporter, van jong tot oud en van absolute beginner tot en met door en door ervaren. En natuurlijk is de KNMV Motordag ook in 2015 weer voor iedereen gratis toegankelijk, voor zowel leden als niet-leden van de KNMV.

Beslis mee

Welke activiteiten, workshops, demonstraties mogen niet ontbreken of moeten absoluut worden toegevoegd aan het programma-aanbod van de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad? Laat het weten op facebook

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Nieuw topmodel van Cardo

Nieuw topmodel van Cardo

13 juni, 2024

Packtalk Pro heet het nieuwste communicatiesysteem van de Amerikaanse bleutooth communicatiespecialist Cardo. Dat ...

Overig nieuws