Nieuws

de KNMV Motordag

Schrijf maar vast  in je agenda: op 2 mei 2015 vindt de tweede editie van de KNMV Motordag plaats! ‘De Koninklijke’is  hiervoor opnieuw te gast bij het oefencircuit van de politie in Lelystad.

De eerste editie van de KNMV Motordag, op 4 mei 2014, was een groot succes. Ruim 2000 bezoekers genoten van de diverse workshops, demonstraties en de uitstekende sfeer.

Editie 2015

Voor komend jaar gaan de KNMV’ers verder waar ze de afgelopen editie gebleven waren. Ze werken nog druk aan het programma, maar kunnen alvast verklappen dat het voor ieder wat wils biedt. Van de recreatieve motorrijder tot en met de motorsporter, van jong tot oud en van absolute beginner tot en met door en door ervaren. En natuurlijk is de KNMV Motordag ook in 2015 weer voor iedereen gratis toegankelijk, voor zowel leden als niet-leden van de KNMV.

Beslis mee

Welke activiteiten, workshops, demonstraties mogen niet ontbreken of moeten absoluut worden toegevoegd aan het programma-aanbod van de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad? Laat het weten op facebook

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.