Nieuws

De Hyperpro Streetbox

Vering en demping die op hun eind lopen. Dat gebeurt, want alles is eindig. Maar daar na komt er een spanningsveld: originele spullen zijn vaak erg duur en topsegment vervangingsdelen zijn vaak heel duur. Terwijl goedkopere aftermarket oplossingen je serieuze toer- allroader of sportfiets echt te kort doen.

Hyperpro – een puur Nederlands bedrijf – is een van de high end aanbieders op vering en dempingsgebied. Hyperpro is mondiaal beroemd, ook op de circuits. Het bedrijf heeft perfectie als uitgangspunt. En dat heeft zijn prijs.

Om de Hyperpro kwaliteit een breder draagvlak te geven hebben de mensen uit Werkendam de ‘Streetbox’ samengesteld. In die praktische plastic opbergdoos zit een speciaal voor jouw motor ontwikkelde en samengestelde set Hyperpro spullen om je motor tegen een zo scherp mogelijke prijs weer strakker te laten sturen en beter te remmen dan toen hij uit de winkel kwam. Want met sturen en remmen, daar heeft vering ook heel veel mee te maken.

Meer weten? Hyperpro houdt bij de Hyperpro service centres (zoals Premium Motors in Apeldoorn) regelmatig informatie avonden over vering en demping.

De Streetbox is er ook voor Telelever BMW’s

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.