Nieuws

De eerste motorrijles

Frits, Groenevelds Motortraining,  Groeneveld heeft geen gewone motorrijschool, hij geeft motoropleidingen. En natuurlijk kun je met een van zijn motoropleidingen ook in het bezit komen van het motorrijbewijs.

Maar hij biedt ook een breed scala aan rijdersopleidingen, zelfs aan politieagenten. Kortom: Frits doet alles om een motorrijder M/V of een betere motorrijder M/V van je te maken.

En het verhaal dat alleen 50plussers nog motorrijder wordt onderuit gehaald door de leeftijd van de Motoplus lezers en het feit dat we Frits troffen terwijl hij een potentiële motorrijder /V voor het eerst kennis liet maken met het als bestuurder rijden op de motor in plaats van het passagier zijn. Het was mooi om bij het ‘intakegesprek’ aanwezig te mogen zijn en te genieten van het stuk rustige vakmanschap waarmee Frits over zijn passie praat en waarmee hij zijn kennis vanaf niveau nul over draagt. Compleet met de instructies over het opzetten van de helm.

De rustige 1 op 1 benadering van Frits is zeker voor vrouwelijke aspirant motorrijders, die doorgaans immers slimmer en voorzichtiger dan hun manlijke tegenhangers zijn, prettig drempelverlagend. En dat bleek. Want de eerste ‘les’ was prima bevallen en smaakte naar meer.

Dus hebben we er binnenkort vast weer een collega motorrijder bij. Namens Motoplus: welkom!

Meer weten? www.groeneveldmotortraining.nl

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.