Nieuws

De Ducati Live Experience zondag 18 juni in Spa-Francorchamps

Ter gelegenheid van de 15e editie van SpaItalia op zondag 18 juni in Spa-Francorchamps, zal er extra aandacht besteed worden aan de wereld van Italiaanse motoren met de aanwezigheid van de Ducati Live Experience. De vrachtwagen van Ducati die de Benelux doorkruist zal er op het mooiste circuit te wereld tijdens SpaItalia bij zijn.
In hun vrachtwagen nemen de verantwoordelijken van het merk uit Bologna het merendeel van hun productie mee, en deze stellen ze ter beschikking voor testritten aan zij die eens willen ondervinden wat het is om met een nieuwe Ducatie te rijden. Een niet te missen kans want er zullen een twaalftal motoren ter beschikking staan voor testritten, van de kleine Monster tot de XDiavel, over de Scrambler en de Multistrada, zonder de Hypermotard en de Supersport te vergeten ! De tests verlopen in kleine groepen en steeds begeleid door iemand van het merk.
En kunt u ze niet testen, dan kan u er nog steeds van genieten want ze zijn te bewonderen in al hun glorie. De Ducati Desmosedici MotoGP van Casey Stoner zal er ook zijn, een lust voor het oog en misschien wel het oor !

b4d32378-967f-4b6b-8b21-b32a118fd88f

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws