Nieuws

De Arai Chaser-V Electric Green

Natuurlijk kun je voor een paar tientjes een integraalhelm kopen bij de Aldi, Lidl of Action. En er staat je ook niuks in de weg je oraal te laten verwennen door een pitbull. Maar voor mensen die nadenken, aan kwaliteit en schoonheid hechten zijn er gelukkig andere opties.

Zoals de Arai Chaser-V Electric Green

Opvallend (en) eigentijds. Het contrast tussen zwart enerzijds en de mix van groen en fluorgeel anderzijds maken van de nieuwste Arai Chaser-V een opvallende verschijning.

Designstudio Drudi Performance tekende de scherpe lijnen van het gave Electric design. Bijkomend voordeel is dat de gebruikte gele en groene kleur in het verkeer de nodige aandacht van medeweggebruikers zullen trekken.

Pasvorm
De Chaser-V is voorzien van het gepatenteerde Arai Facial Contour System (FCS). Dankzij dit systeem sluiten de wangkussens aan op de harde delen van de kaak, waardoor de helm perfect op het hoofd blijft zitten. Tevens kan er dankzij de goed afsluitende wangkussens minder wind en turbulentie de helm binnendringen, wat het geluidsniveau in de helm naar beneden brengt.

Maten en prijzen
De Arai Chaser-V Electric Green is uit voorraad leverbaar in de maten XS – XXL. De adviesverkoopprijs bedraagt € 629,- inclusief BTW. Voor meer informatie of de dichtstbijzijnde Arai dealer kijkt u op www.arai.nl.

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.