Nieuws

De Amerikanen komen!

De Chinezen Amerikanen komen!

Warren Buffett, met ruim 60miljard dollar in de knip in de top tien van de Rijkste Mannen ter Wereld , heeft via zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway de Duitse motorwinkelketen Motorrad Detlev Louis gekocht.

Detlev Louis begon ooit ook op de Nederlandse markt als bron van Louis.nl, het huidige Motozoom, maar was daar alleen leverancier, geen aandeelhouder. Maar voor minstens twee generaties motorrijders was ´Louis´een vaste waarde. En de toekomst van het bedrijf van de in 2012 overleden Detlev Louis lijkt nu geborgd.

Volgens Amerikaanse financiële media is de overname van het Duitse bedrijf het begin van meer aquisities in Europa. Buffet is blij met zijn aankoop en ziet vooruit naar meer investeringen in Europa.

Wie weet of zijn investeerders misschien ook aankloppen bij Star Twin. Zou mooi zijn wanneer de Thunder Twin nu eens gewoon in productie zou gaan…

Het is trouwens niet gezegd dat volgende bedrijfsaankopen ook in onze hoek zitten. En dat zou dan weer de redding van de Hema en VenD kunnen zijn.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.