Nieuws

De 326 pk Kawa op de beurs

Nu al zonder twijfel een hoogtepunt op de komende MOTORbeurs Utrecht: de ultieme krachtexplosie waarmee de Kawasaki Ninja H2R (de krachtigste productiemotor ooit) zijn volle 326 pk los gaat laten op de testbank!  Een ervaring die je moet meemaken: iedere dag om 15.00 uur op de Kawasaki stand in hal 7, waarbij de H2R met een waanzinnige 122 decibel de toeschouwers versteld zal laten staan. Maar goed dat de Monster Energy Babes gratis groene oordoppen gaan uitdelen!

Kawasaki heeft het meeste nieuws voor 2015
Naast dit Ninja H2R spektakel zijn natuurlijk ook alle andere nieuwe Kawasaki modellen voor 2015 aanwezig op de stand; de nu al succesvolle nieuwe Adventure Sports modellen Versys 650 en Versys 1000, de nieuwe sportieve Z300 en de Z250SL leverbaar vanaf 1 maart, de nieuwe Vulcan S en de nieuwe 1400GTR.

Kawasaki heeft circa 14.000 fans op Facebook in Nederland en is daarmee het populairste motormerk op de social media. Om dit kracht bij te zetten is er op de Kawasaki stand een ludieke actie; like, deel en win!
Onder alle deelnemende fans verloot Kawasaki na de MOTORbeurs:
–    Eén seizoen lang rijden op de nieuwe Z300 als hoofdprijs.
–    5 Tickets voor de nieuwe Kawasaki / MOTUL VIP Box in Assen op de race dag tijdens de World Superbikes in april 2015. Inclusief een bezoek (en mogelijke ‘meet and greet’) aan de pit box van het officiële Kawasaki Racing Team met Tom Sykes en Jonathan Rea.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws