Nieuws

Datahandel voor een goed doel

Van elke twee Nederlanders zijn er ongeveer drie lid van de ANWB, de mensen van de WegenWacht en het grootste clubblad in Nederland: ´de Kampioen´ met een ´verspreide oplage van zo´n 4.000.000 stuks.

Er bestaat een grote kans dat jij dat blaadje ook maandelijks krijgt en je verwondert over klachten als : We stonden op een camping in Frankrijk en daar sprak niemand Nederlands` En artikelen als ´De Oudere Fietser In Gevaar´. Wij zien ze meer als en gevaar.

Van de ANWB- Automobilisten leden hebben er ooit zo´n 260.000 aangegeven dat ze ooit een motorrijbewijs hebben gehaald of over een motorfiets hebben nagedacht.

Dat weten ze bij de ANWB omdat die club al jarenlang info sprokkelt. En die data hebben ze nu verhandeld met verschillende motorimporteurs, verenigd in de RAI Gemotoriseerde Tweewielers.

Daarom komt er een een / mogelijk tweemalige / gratis motorfietsbijlage voor die 260.000 mogelijke motorrijders. . Om ze wakker te schudden en op de buddy te krijgen.  Meer motorrijders. Minder files. Een prima idee.

En als dat lukt, dan komen er vast ook weer een boel Motopluslezers bij. Het gaat lekker zo!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws