Nieuws

‘Dark Side of Japan’ op Circuit Zandvoort

Zaterdag 9 en zondag 10 mei – MT ‘Dark Side of Japan’ Event op Circuit Park Zandvoort

Eigenaar van een Yamaha MT-125, MT-01, MT-03, MT-07, MT-09, Moto Cage, Sport Tracker, Street Rally of Tracer en op zaterdag 9 en zondag 10 mei nog een gaatje in de agenda?

Dan heb je nu een goede reden om naar Circuit Park Zandvoort te rijden! Want daar organiseert Yamaha Motor Nederland zowel op zaterdag als op zondag van 10:00 tot en met 17:00 uur het Yamaha MT ‘Dark Side of Japan’ Event. Een uniek Meet & Greet evenement voor alle MT-rijders in Nederland.

Ook zijn motorrijders van andere Yamaha-modellen en andere motormerken op beide dagen van harte welkom.

Wat is er allemaal te doen?
Naast een unieke kans om kennis te maken met de complete MT-lijn kun je ook nog proefrijden op alle huidige MT-modellen. Dit, onder leiding van Yamaha-testrijders Patrick van den Goorbergh en Raymond Schouten, vindt trouwens op de openbare weg plaats en niet op het circuit. Ook kun je met je Yamaha MT meedoen aan de verkiezing ‘De mooiste Yamaha MT van de dag’, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Tevens kun je jouw Yamaha MT laten checken door de MT-specialisten van Yamaha Motor. Daarnaast kunt u op zaterdag 9 mei een TomTom Workshop volgen.

Naast twee uiterst bijzondere MT-studiemodellen en de speciale MT ‘Dark Side of Japan’ promotruck met daarin een presentatie van de complete Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie, zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te bewonderen tijdens het MT ‘Dark Side of Japan’ Event op Circuit Park Zandvoort!

Ook zo nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie over het MT ‘Dark Side of Japan’ Event op www.yamaha-motor.nl of meldt u zich vandaag nog aan via www.yamaha-mt.nl/evenement. Deelname aan het evenement is kosteloos. Om zeker te zijn van een proefrit op één van de aanwezige MT-modellen is wel aan te raden om dit vooraf even aan te melden via www.yamaha-mt.nl/evenement.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws