Nieuws

Dames, kinderen en baby’s in Yamaha-kleding

Yamaha heeft de 2022-kledinglijn op orde. De collectie bestaat klassiekers in de rood-witte speedblock kleurstelling, het paddock-blue uit de MotoGP en echte motorkleding voor avonturiers, snelle jongens en – dankzij een samenwerking met Alpinestars – MX-kleding.

Yamaha richt zich 2022 op een heel nieuw publiek, waaronder meer dames, kinderen en baby’s. Meer dan 140 nieuwe artikelen zijn dit jaar toegevoegd. Het volledige assortiment bekijk je het beste in de eShop op www.yamaha-motor.eu. Voor de koopjesjagers lanceert Yamaha de Online Outlet Store waar Europese klanten producten voor speciale prijzen kunnen aanschaffen.

De Yamaha Riding Gear lijn gaat van Supersport en Sport Touring tot Adventure, Offroad en Urban. De nieuwe MX Motorcross-kleding voor volwassenen en kinderen is ontwikkeld in samenwerking met Alpinestars. De handschoenenlijn omvat geventileerde racehandschoenen en een keuze uit Urban-handschoenen voor heren en dames, gemaakt van mesh of leer.

De nieuwste Ténéré 700 kleding moet passen bij de robuustheid van de avonturenfiets. De collectie bestaat uit een T-shirt, hoodie en een pet. Er is ook een set zwart-witte T-shirts, petten en nekwarmer met het klassieke speedblock ontwerp.

Met het 60-jarige jubileum van de World Grand Prix collectie viert Yamaha de lange en succesvolle geschiedenis in GP-racen. Dit assortiment heeft tijdloos ontwerp op basis van de iconische Yamaha-speedblock. De collectie omvat een hoodie, T-shirt en pet.

Bestseller Paddock Blue heeft drie afzonderlijke collecties. Paddock Blue Pulse is vervaardigd uit technische polyesters die hoge prestatieniveaus bieden. De Pulse-lijn bestaat uit: T-shirts, hoodies, poloshirts en sporttops van spandex tot gewatteerde jassen, fleeces, bodywarmers, teambroeken, joggingbroeken en shorts voor heren, dames en kinderen. Om te bewijzen dat je nooit te jong bent om lid te worden van de Yamaha-familie, is er een nieuwe babykledinglijn met een Paddock Blue Pulse rompertje en jumpsuit.

Paddock Blue Performance biedt Yamaha’s meest geavanceerde assortiment aan sportonderlagen, T-shirts en hoodies. Alles met uitstekende vochtafvoerende en sneldrogende eigenschappen voor maximale prestaties in de sportschool en eersteklas comfort wanneer je lekker op de bank uitrust.

De Paddock Blue Essentials is de nieuwe scherp geprijsde basiscollectie dat bestaat uit katoenen T-shirts, poloshirts, hoodies en sweaters voor heren, dames en kinderen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

17 mei, 2024

Goede banden zijn natuurlijk van groot belang. Ze vormen het contact tussen motor en wegdek en ze maken het ...

Overig nieuws