Advertorial

Damen Dagen in Breda: Een Feestelijk Jubileumweekend!

Zet 25 en 26 mei in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens de Damen Dagen in Breda!

DAMEN Motorkleding organiseert voor de tweede keer de Damen Dagen en bestaat dit jaar ook nog eens 60 jaar. Reden genoeg om de trouwe en toekomstige klanten uit te nodigen dit feestelijke jubileum weekend.

Al 60 jaar lang staat DAMEN bekend om haar op maat gemaakte motorkleding. Van leer tot innovatieve textiele ontwerpen, wij hebben alles wat de moderne motorrijder nodig heeft – van tour tot sport.

Tijdens de Damen Dagen presenteren we onze collecties, waaronder drie maatwerk raceoverall modellen en twee TECH-AIR ready race designs, die volledig aanpasbaar zijn naar jouw persoonlijke maat en stijl. Die volledig voorzien kunnen worden van jouw eigen kleuren en logo’s.

Voor de tourliefhebbers introduceren we ook onze Macau jas, een stoer Urban jack dat perfect te combineren is met zowel leren als textiele broeken.

Naast onze uitgebreide collectie zullen er tijdens de Damen Dagen ook diverse jubileum aanbiedingen zijn en verwelkomen we een aantal van onze partners, waaronder MRP Race Tuning, NOIZEZZ gehoorbescherming, SHOEI Personal Fitting, en TECH-AIR airbagsystemen.

Tijdens dit weekend kan je op maat gehoorbescherming laten aanmeten door de vakmensen van NOIZEZZ, de SHOEI PF specialisten garanderen een perfecte pasvorm van je SHOEI helm, en bij het DAMEN TECH-AIR Service Center krijg je advies over de verschillende airbagsystemen, waarbij het ervaren middels een demo ook mogelijk is.

Dus, plan een mooie tourrit voor het weekend van 25 en 26 mei en vergeet niet om langs te komen bij DAMEN Motorkleding in Breda. Wij zorgen voor koffie en een typisch Brabants worstenbroodje of hamburger om jouw dag compleet te maken.

Je bent beide dagen van harte welkom. Op zaterdag tussen 09.00-17.00 uur en zondag tussen 10.00-16.00 uur. Mis het niet!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws