Nieuws

Dag van de Motorrijder

Kan jij ook niet wachten op het nieuwe motorseizoen? Dat start dit jaar op 20 maart met een knaller: de eerste Nederlandse editie van de Dag van de Motorrijder. Ga die dag op pad met je motor en geniet!

De Dag van de Motorrijder 2022 staat vooral in het teken van zelf toeren, genieten (met oog voor je omgeving) en, hopelijk, fijn voorjaarsweer. Maar, een mooie tocht is niet compleet zonder goede koffie en wat lekkers. Daarom verzorgt de KNMV, als initiatiefnemer van de dag, meerdere pitstopplekken verspreid door het land. Kom daar op 20 maart langs voor wat eten, drinken en gezelligheid. De exacte locaties van de pitstopplekken worden binnenkort bekend.

Routes
Zet zelf een route uit of gebruik één van de prachtige routes die we, in samenwerking met Motorrijders.nl, aanbieden. Daarin zitten natuurlijk ook steeds één of meerdere pitstopplekken. De GPX-bestanden van deze routes komen binnenkort online.
Blok 20 maart alvast in je agenda voor een dag heerlijk motorrijden en houd dagvandemotorrijder.nl en de social media van de KNMV in de gaten voor meer informatie. We zien elkaar onderweg, tijdens de Dag van de Motorrijder!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws