Nieuws

Crowdfunding Bo Bendsneyder al op kwart van beoogde €50.000

Bo Bendsneyder heeft de intentieverklaring voor komend seizoen al op zak, maar het benodigde budget nog niet. Daarom is de website Racesport.nl een crowdfundingsactie gestart in de hoop de coureur ook komend seizoen weer aan de start van de Moto2 te hebben. Deze actie loopt, zoals het er nu uitziet, behoorlijk goed want met nog 29 dagen te gaan is reeds 25 procent van de beoogde 50.000 euro opgehaald.

Tijdens de race op de Red Bull Ring in Oostenrijk werd duidelijk dat er komend seizoen geen plek meer was voor Bo in het Tech3 Racing Team. Ondanks het feit dat ’s lands enige GP-team – NTS RW Racing GP – de rijdersbezetting al zo goed als rond had, besloten teameigenaar Roelof Waninge en teammanager Jarno Janssen toch met Bo in gesprek te gaan. Dit resulteerde in een intentieverklaring waarin werd afgesproken een eventuele samenwerking te onderzoeken.

De focus daarbij lag vooral op het budget. Zo stelde het team zich als doel een groot deel van het benodigde geld bij elkaar te krijgen via sponsoring. Bo kreeg op zijn beurt de taak om het resterende deel via persoonlijke sponsoren te verzamelen. Wil jij Bo ook ondersteunen, kijk dan voor meer informatie op www.racesport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws