Nieuws

Crimineel goed: de 2014 Suzuki Bandits

Met de 2014 Bandit modellen maakt Suzuki een nieuwe motor met volwaardige 4-cilinder krachtbron ongekend bereikbaar. Meer nog, want deze zeer aantrekkelijke modellen zijn standaard ook nog eens uitgerust met ABS en maar liefst drie jaar garantie. En boven alles dat bijzondere gevoel dat zo kenmerkend is voor een splinternieuwe motor waarop jij alleen de eerste kilometers rijdt.

Bandit 650A
De populaire Bandit 650A is een veelzijdige toermotor met een modern motorblok, perfecte stuureigenschappen en is standaard voorzien van de zekerheid van ABS. Het fraaie uiterlijk met scherpe lijnen wordt stijlvol geaccentueerd door een zwart frame en motorblok.

Het 4-cilinder motorblok is speciaal ontwikkeld om een beheersbaar vermogen af te geven over een breed toerentalbereik. Naast dit uitgebalanceerde vermogen biedt de Bandit 650A krachtbron een riant koppel en een zeer laag brandstofverbruik.

Bandit 650SA
Voor een optimale windbescherming en maximaal comfort is er de Bandit 650SA, voorzien van een stijlvolle en doordachte stroomlijn. De tophalf van de Bandit 650SA combineert styling met functionaliteit door middel van fraai afgewerkte knipperlichten en handige opbergvakjes aan weerzijde van de brandstoftank.

Door een verstelbare zit- en stuurhoogte biedt elke Bandit bovendien de perfecte zitpositie voor iedere berijder.

Bandit 1250SA
Wie een krachtige allround toermotor zoekt heeft met de machtige Bandit 1250SA zijn ideale motor gevonden. De populaire Suzuki Bandit 1250SA staat bekend om een imposant vermogen, gecombineerd met sportieve stuureigenschappen en een comfortabele stroomlijn.

De soepele vermogensafgifte, het hoge koppel, perfecte stuureigenschappen en standaard ABS maken hem niet alleen ideaal voor in bergpassen maar ook voor het Nederlandse woon/werkverkeer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws